Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka zařízení gastrotechnologie pro Profesní centrum pro výuku stolničení a přípravy pokrmů v rámci studia mezinárodní gastronomie, hotelového provozu a cestovního ruchu. Předmětem zakázky je rovněž doprava, roznos vybavení, jeho montáž a instalace, zprovoznění, provedení výchozí revize a zaškolení obsluhy. Předmět plnění je podrobně specifikován v zadávací dokumentaci a v projektové dokumentaci, která je její přílohou.
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.slu.cz)
Kvalifikační dokumentace není poskytována (resp. je součástí zadávací dokumentace).
Zadávací dokumentace je poskytována elektronicky bez omezení.
Název | Popis | Jméno souboru | Velikost |
---|---|---|---|
Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky-gastro.pdf | 405.22 KB |
Příloha č. 1 - Krycí list | Příloha č. 1 - Krycí list | Příloha č. 1 - Krycí list.doc | 36.00 KB |
Příloha č. 2 - Soupis vybavení gastro | Příloha č. 2 - Soupis vybavení gastro | Příloha č. 2 - Soupis vybavení_gastro.xls | 231.00 KB |
Příloha č. 3 - Kupní smlouva gastro | Příloha č. 3 - Kupní smlouva gastro | Příloha č. 3 - Kupní smlouva_gastro.docx | 49.17 KB |
Příloha č. 4 - ČP o základní způsobilosti | Příloha č. 4 - ČP o základní způsobilosti | Příloha č. 4 - ČP o základní způsobilosti - vzor.docx | 19.26 KB |
Příloha č. 5 - PD gastro | Příloha č. 5 - PD gastro | Příloha č 5 - PD_gastro.zip | 1.30 MB |