Název: | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky |
---|---|
Číslo jednací ve SpSl | SU-IS/4544/2019/5004/Rek-1 |
ID ve SpSl | nepřiděleno/neuvedeno |
Popis: | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky |
Jméno souboru: | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky-gastro.pdf |
---|---|
Velikost: | 405.22 KB |
Aktuální verze souboru: | 05.11.2019 15:23:56 |
Otisk MD5: | 33cff762b7b5b99d057c5d0d0f9ec487 |
Otisk SHA256: | f6fc5ea250ff3263298f48ae54bfdd160aebc9531ee429eabb7a615208920ee8 |
Datum | Název | Popis | Typ dokumentu | Jméno souboru | Velikost |
---|---|---|---|---|---|
05.11.2019 15:23:56 | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky | zadávací dokumentace | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky-gastro.pdf | 405.22 KB |
05.11.2019 14:02:50 | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky | zadávací dokumentace | Podmínky kvalifikace a požadavky na zpracování nabídky-gastro.pdf | 344.96 KB |