Veřejná zakázka: Část 2: Dodávka technologií kuchyní

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 437
Jedná se o část veřejné zakázky: Modernizace a rozšíření gastronomického centra ÚLGaT na Slezské univerzitě v Opavě

Název a popis předmětu

  • Název: Část 2: Dodávka technologií kuchyní

Stručný popis předmětu:
Předmětem dílčí části 2 je dodávka gastronomické technologie a zařízení, které bude umístěno v prostorách stávající cvičné kuchyně a nově vybudované učebny moderní gastronomie, tj. v prostorách vybudovaných a rekonstruovaných v rámci dílčí části 1 této zakázky. Pořizované gastronomické zařízení je definováno v příloze č. 2 této veřejné zakázky, která je součástí projektové dokumentace „Modernizace a rozšíření Gastronomického centra ÚLGaT v areálu Hradecká 17, Opava“ – konkrétně část „D.2.1 Technologie Gastro“. Dále je předmět definován technickou specifikací (položkovým rozpočtem), která je přílohou zadávací dokumentace č. 4.
Předmět veřejné zakázky zahrnuje dodávku požadovaného řešení, jeho instalaci, konfiguraci, testování a uvedení do provozu včetně dodávky nutného instalačního materiálu. Součástí předmětu veřejné zakázky je zaškolení pověřených pracovníků zadavatele na obsluhu a provozování dodaného zařízení pro využití všech jejich funkcí, a to minimálně v rozsahu 24 hodin v termínech určených zadavatelem.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž dle specifikace a požadavků zadavatele definovaných v příloze č. 6 „Technická specifikace pro DČ 2“ (konkrétní specifikace je uvedena v souboru „Technicke_specifikace_gastro.xls“. Specifikace a požadavky uvedené v příloze č. 6 jsou pro uchazeče závazné.
Technická specifikace předmětu zakázky je vymezena formou minimálních technických požadavků Zadavatele na předmět plnění a jsou uvedeny v příloze zadávací dokumentace č. 6 „Technická specifikace pro DČ 2“ (konkrétní specifikace je uvedena v souboru „Technicke_specifikace_gastro.xls“.
Splnění minimálních technických požadavků je jednou z podmínek účasti v zadávacím řízení.
Dodavatel za účelem prokázání splnění minimálních technických požadavků předloží Zadavateli jako součást své nabídky technickou dokumentaci u vybraných zařízení (označených v příloze č. 6 ZD, konkrétně v souboru s názvem „Technicke_specifikace_gastro.xls), ze které musí být Zadavatel schopen posoudit splnění těchto požadavků. Technickou dokumentací rozumí Zadavatel oficiální dokumentaci (technický list, datasheet, katalogové listy či osvědčení od výrobce apod.) výrobce/dovozce nabízeného zařízení nebo jinou oficiální dokumentaci, která je standardně dodávána se zařízením, a to v českém, slovenském nebo anglickém jazyce, a ze které bude splnění minimálních technických požadavků jednoznačně vyplývat. Z doložených dokumentů musí zcela jasně vyplývat splnění minimálních technických požadavků Zadavatele pro vybrané technologie kuchyní.

Dodaná technologie a zařízení musí být plně funkční, nové, nerepasované, bez dalších dodatečných nákladů ze strany kupujícího na jeho zprovoznění.
Předmět veřejné zakázky je specifikován touto zadávací dokumentací, zejména pak smlouvou o dílo, která je přílohou zadávací dokumentace, projektovou dokumentací včetně soupisu dodávek a služeb, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.


Předpokládaná hodnota

  • 5 611 608 Kč bez DPH

Položky předmětu

Hodnocení nabídek

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky